Munipolis rendszer bevezetése- regisztráció

Közösségi

Publikálva: 2023. március 6.

Kedves Lakosok! Elindítottuk a Munipolis szolgáltatást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy modern és hatékony módon kommunikáljunk Önnel. Azok a polgárok, akik regisztrálnak a Munipolisra, SMS-ben, e-mailben vagy az alkalmazásba küldött üzeneteken keresztül fontos információkat kapnak tőlünk arról, hogy mi történik az önkormányzatban.

https://zalaszanto.munipolis.hu/regisztracio

Mit eredményez a regisztráció?

- Hírek az önkormányzattól egyenesen az Ön telefonjára - Vészhelyzeti riasztások - áramkimaradások, közelgő viharok, forgalomlezárások stb. - Meghívások sport- és kulturális eseményekre - Felhívások önkéntes munkákra azoknak, akik szívesen segítenének a közösségnek - Részvétel felmérésekben, közvéleménykutatásokban A regisztráció ingyenes. A regisztrációs folyamat során beállíthatja, hogy milyen információk érdeklik. Az Ön adatait a GDPR - Általános Adatvédelmi Rendeletnek megfelelően biztonságban tartjuk. Hogyan lehet regisztrálni? 1.

A honlapon

2. A MUNIPOLIS alkalmazásban

Letöltés Androidra

-

Letöltés iOS-re

3. A regisztrációs lap kitöltésével és az önkormányzati hivatalban történő leadásával.

kép

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkre való feliratkozással azonnali értesítést kaphatsz emailben az aktuális hírekről és naprakész információkról. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz az emailben kapott leiratkozás linkre kattintva.