Lomtalanítás

Hivatali

Publikálva: 2016. augusztus 30.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Zalaszántó belterületének lomtalanítási időpontja 2016. szeptember 10. (szombat) A lomhulladékot az adott napon reggel 6 óráig kell kihelyezni az ingatlan elé a gyűjtőjárat számára úgy, hogy a tisztaság megóvása érdekében a szóródó anyagok gyűjtődobozokba vagy zsákokba kerüljenek.

Nem helyezhetők ki a következő anyagok:

építési törmelék, személy-teherautó és traktorgumi, állati tetem, zöldhulladék, veszélyes hulladék, akkumulátor, festékes doboz, olajos flakon, gyógyszer, elem, stb.. Kérjük, hogy a feleslegessé vált tárgyakat az ingatlan előtti közterületen a forgalom megakadályozása nélkül szíveskedjenek elhelyezni! Kérjük a Lakosságot, hogy a fém hulladékot ne rakják ki, mert azt az Önkormányzat külön össze fogja gyűjteni. A befolyt összeget a Lakosság biztonságának növelése érdekében a Zalaszántói Tűzoltó- és Polgárőr Egyesület támogatására fogja fordítani. Bejelenthető a fém hulladék a 83/370-001 telefonszámon vagy az Önkormányzat Hivatalában személyesen (8353 Zalaszántó, Fő u.50.). Egyben tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a lomtalanítás költségeit Zalaszántó Község Önkormányzata viseli. Segítő közreműködésüket megköszönve, tisztelettel: Dézsi Attila polgármester Zalaszántó, 2016. augusztus 23.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevelünkre való feliratkozással azonnali értesítést kaphatsz emailben az aktuális hírekről és naprakész információkról. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz az emailben kapott leiratkozás linkre kattintva.