Polgármesteri köszöntő

Eseménynaptár

2018. január
h k s c p s v
« dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Elérhetőségek

Galéria

Szántói Kisbíró

Zalaszántó a Facebookon

Köszöntő

Tisztelt Látogatóink!

Szeretettel köszöntöm Önöket honlapunkon Zalaszántó község lakossága és önkormányzata nevében.

Elsődleges célunk, hogy az oldalon található információk segítségével felkeltsük látogatóink érdeklődését községünk iránt, és egyre több vendéget fogadhassunk – nem csupán virtuálisan, hanem valóságos módon is.

A község – fekvésének és csodálatos természeti környezetének köszönhetően – rendkívül színes kultúrtörténeti emlékekkel és természeti értékekkel büszkélkedhet, amelyeket szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni és népszerűsíteni látogatóink körében.

Másik kiemelt feladatunk, hogy Zalaszántó önkormányzatának, intézményeinek, civil szervezeteinek működéséről, illetve a hétköznapok és ünnepnapok eseményeiről e kommunikációs csatornán keresztül is információkkal lássuk el a lakosságot, az érdeklődőket.

A világ pillanatról pillanatra változik, megújul körülöttünk. Ahhoz, hogy e változások által követelt kihívásoknak meg tudjunk felelni, honlapunknak is meg kell újulnia. A következő időszak egyik fontos feladatának tekintjük ezt. Várjuk azokat a véleményeket, javaslatokat, amelyek segítségével bővíteni, színesíteni tudjuk honlapunk kínálatát – a helyi lakosság és vendégeink igényeinek minél teljesebb szolgálatával.

Kívánok Önöknek kellemes időtöltést honlapunk böngészése közben, és bízom abban, hogy hamarosan személyesen is ellátogatnak községünkbe. Szeretettel várjuk Önöket rendezvényeinkre vagy akár egy hosszabb pihenésre is.

Zalaszántó község képviselőtestülete nevében:

Dézsi Attila

polgármester