Polgármesteri köszöntő

Eseménynaptár

2018. január
h k s c p s v
« dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Elérhetőségek

Galéria

Szántói Kisbíró

Zalaszántó a Facebookon

Képviselő testület

Dézsi Attila, polgármester

Pedagógusként 1979-ben kerültem Zalaszántóra, feleségemmel együtt. Két gyermekünk van, Brigitta és Katalin, akik szintén a pedagógusi pályát választották hivatásul. Katalin lányunknak megszületett Soma nevű fia, így egy unokával bővült a családunk. Matematika – testnevelés szakos tanári végzettségemmel itt kezdtem a pályafutásomat, Zalaszántón. Évekig dolgoztam az iskolában, mint igazgató helyettes. A Testnevelési Egyetemen labdarúgásból edzői diplomát szereztem, majd a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, pénzügy szakon újabb diplomával lettem gazdagabb. A pedagógusi pályát közben fölváltotta a labdarúgás, a sportágban vezetői feladatokat láttam el. Zalaapáti, Hévíz, s végül a Zalaegerszegi Football Club vezetése volt a feladatom. A gazdasági társaság pénzügyi-gazdasági vezetése, a működés biztosítása a stabil háttér megteremtése is a munkám része volt. Jelenleg az utánpótlás csapatok munkájának szervezése a feladatom.

Vajda Károly, képviselő, alpolgármester

Huszti Levente, képviselő, Településfejlesztési Bizottság elnöke

Közgazdász vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán regionális gazdaság -és politika szakon szereztem diplomát 2001-ben. Egyetem alatt egy évig tanultam Angliában ösztöndíjjal. Fél évig dolgoztam Brüsszelben a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség irodáján.

Pályámat a keszthelyi Polgármesteri Hivatalban kezdtem mint pályázati referens. Közreműködtem a keszthelyi gazdaságfejlesztési program, a ZALA-KAR térségi turisztikai koncepció, a Zala Termálvölgye Helyi Vidékfejlesztési Stratégia, a Keszthely-Hévízi kistérség oktatási és szociális koncepciójának elkészítésében és több tucat kistérségi fejlesztés megvalósításában, mely Zalaszántót is érintette. Először mint területfejlesztő és pályázatíró, majd 3 éven keresztül a kistérségi iroda vezetőjeként összesen hét éven keresztül dolgoztam a Keszthely-Hévízi kistérségnél.
2008-tól a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél dolgoztam mint vezető tanácsos. Munkakörömben az Európai Uniós pályázatok elbírálásával és támogatások elosztásával foglalkoztam hat éven keresztül.

Angol nyelvből felsőfokú C típusú állami nyelvvizsgával, illetve gazdasági szaknyelvvizsgával rendelkezem. Pályázatítrói szakoklevelet az Eötvös Lóránd Tudományegyetem képzésén szereztem. 2 éven keresztül jártam Sopronba energetikai szakmérnök képzésre. A Pécsi Tudományegyetem doktorandusz iskolájában a kutatási témám az Európai Unió fejlesztéspolitikáinak összehasonlító elemzése.

Elődeim több, mint 200 éve tőzsgyökeres szántóiak, mindannyian földművelésből élő szorgalmas gazdálkodók voltak. Nagyapám bognár mester volt, az 1930-ban alakult Iparoskör rendes tagja. Édesapám Zalaszántó polgármestere volt 1990-től 2006-ig.

Nős vagyok, Mihály fiunk 2013-ban született.

Molnár Teréz, képviselő

Soós Norber Ferenc, képviselő, Pénzügyi Bizottság elnöke