Tájékoztató koronavírus elleni oltásról!
Kedves Zalaszántói lakosok!

Tájékoztatjuk a Önöket, hogy a héten megkezdődik a helyiek oltása, amit Dr. Ódry Péter háziorvos vezényel le.
Kérjük, aki teheti, legyen kedves regisztráljon az oltásra, mert csak és kizárólag azokat fogja értesíteni a háziorvos, akiket ő megkap a regisztráció alapján!

Köszönettel :
Zalaszántó Község Önkormányzata nevében
Dézsi Attila
polgármester

 

“Tisztelt Hölgyem/Uram!

Már több mint 300 ezer ember kapta meg a koronavírus elleni védőoltást Magyarországon. Legidősebb honfitársaink mellett most már azon 60 év alatti állampolgárok is megkaphatják az oltást, akik krónikus betegségük miatt különösen kitettek a vírus kockázatának.

Az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása lezárult. Az idősotthonokban élők oltása folyamatosan zajlik. Azok, akik idősotthonban élnek, de eddig nem éltek az oltás lehetőségével, az intézmény vezetésénél jelezhetik szándékukat. A saját otthonukban élő legidősebb állampolgárok közül az elmúlt napokban közel 40 ezren kapták meg a vakcinát a kórházi oltópontokon és a háziorvosoknál.

Fontos előrelépés, hogy már négy különböző vakcinatípussal zajlanak az oltások (Pfizer, Moderna, Szputnyik, AstraZeneca). Csak olyan vakcinát lehet alkalmazni, amelyet a magyar gyógyszerészeti hatóságok biztonságosnak és hatékonynak minősítenek és engedélyeznek.

A következő napokban további szállítmányok érkeznek, így egyre gyorsabban zajlik majd az oltási program.

Minden vakcina jobb a vírusnál, ezért biztatunk mindenkit arra, hogy éljen az oltás lehetőségével.

Tisztelettel:
Koronavírus Tájékoztatási Központ”


Skip to content