Szombati napon sikeresen lezajlott a Három Hegy egyesület szervezésében a disznóvágás. Több, mint százan vettek részt az esti vacsorán, amihez elég sokat kellett tenni, hogy eljussanak a vendégek. Nagyon jó hangulatban zajlottak az események. Köszönet a szervezőknek, élükön Hegedüs Gusztávval, Nagyné Zsuzsával, “Bogrács” Andrással, Bognár Lászlóval. Köszönet a “bölléreknek” , akik nem csak földarabolták a disznót, de a finom hurkáról és kolbászról is gondoskodtak. Szabó Lajos, Ányosi Lajos, Vajda Béla, Ányosi Tamás. Természetesen még sok mindenkit illet köszönet, hisz a sült hústól a töltött káposztáig mindent elkészítettek estére!

Vasárnap is képviseltettük magunkat Zalaapátiban a Nyolcadik Fánkfesztiválon, s Tapolcán a Forralt bor és szalonnasütő versenyen. Az asszonyok különdíjat hozhattak haza a sok finom fánk elkészítéséért, no meg a sok fajta, házi készítésű lekvárkülönlegességért.

Tapolcán pedig a tegnapi napon “böllér-kedők” ügyeskedtek a forralt boros versenyen. Itt első helyet szorgoskodtak össze a fiúk, forralt bor készítéséből!


Skip to content